Ny koordinator for Grønt Spatak

Fra første mars tar Magnus Flåten Nickelsen over jobben som koordinator for Grønt Spatak. Her presenterer han seg:

Heisann!

Jeg heter Magnus, og tar over jobben som koordinator for Grønt Spatak etter Astrid. Jeg kommer fra Sandnes i Rogaland, men kommer ikke fra gård selv. Først etter at jeg var i Brasil med Latin-Amerikagruppene, og bodde hos De jordløse, fikk jeg øynene opp for verdien til landbruket. Da ble veien kort til å melde seg på Grønt Spatak sommeren 2019, hvor jeg fikk bo og jobbe på Nøisomhed Gård i Vesterålen. Etter det har jeg fylt på med praktisk erfaring fra jobb som avløser og med ReKo-salg. For tiden studerer jeg Biologi på NMBU og supplerer med noen landbruksfag.

Det er et stort privilegium å få være koordinator for Grønt Spatak, og jeg gleder meg til å være med på årets vakreste eventyr. Vi trenger å få hele Norge til å skjønne at uten mat duger samfunnet ikke. Jeg håper mange har lyst til å melde seg som vertsgård og som deltakere i år. Uten dere kommer vi ingen vei! Hva bedre kan man bruke sommeren til enn å dra og jobbe på gård?